Producten contact

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze producten en diensten? schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Afmelden? Klik hier.

Contactgegevens

Doelstraat 144
8870 Ingelmunster
BELGIE

tel 0032 51 20 19 83
fax 0032 51 24 08 03

info@gamewielen.com
www.gamewielen.com

>> Disclaimer
Disclaimer = Algemene voorwaarden & Privacyverklaring

1. Verzameling, verwerking en gebruik van persoonlijke gegevens
U kunt door onze website bladeren zonder dat u uw persoonlijke gegevens in moet geven. In dit geval bewaren wij alleen de niet persoonlijke toegangsgegevens, zoals de naam van uw internet serviceprovider, de vorige webpagina vóór uw bezoek aan ons, de naam van alle toegankelijke gegevens en de datum. Deze gegevens worden geanalyseerd en puur als doeleinden gebruikt voor het verbeteren van de ervaringen met onze website en zullen niet worden gebruikt om uw persoonlijke gegevens op te halen. Uw persoonlijke gegevens worden alleen verzameld als u hen deze vrijwillig tijdens uw bezoek aan onze website opgeeft. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt en verwerkt voor reclame en marketing research doeleinden als u uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven. Indien het bericht van toestemming een bepaling op grond waarvan uw persoonlijke gegevens aan derden worden meegedeeld bevat, kunnen uw persoonlijke gegevens worden vermeld. Anders zullen uw persoonlijke gegevens niet worden verstrekt.

2. Publicatie van persoonlijke gegevens
Als u ons tot het verrichten van diensten vraagt of verzoekt goederen af te leveren zullen uw persoonlijke gegevens , zonder de noodzaak voor uw uitdrukkelijke toestemming, uitsluitend worden gebruikt in de mate die nodig is om te zorgen dat de overeenkomst kan worden uitgevoerd. Dit kan in het bijzonder de publicatie van uw gegevens naar een levering bedrijf, een filiaal, kredietagentschap of andere serviceprovider omvatten die nodig zijn voor de levering van de dienst of de uitvoering van het contract.

3. Nieuwsbrief
U kunt zich registreren om onze nieuwsbrief te ontvangen. Om dit te doen moet u ons uw e-mailadres opgeven, of uw toestemming om uw e-mail adres te mogen gebruiken, om de nieuwsbrief naar u te kunnen sturen. U kunt ook aanvullende gegevens, die dienen om de nieuwsbrief aan u te optimaliseren, vrijwillig verstrekken. Wij zullen uw e-mailadres voor de nieuwsbrief uitsluitend voor interne reclamedoeleinden gebruiken. Ontvangen van de nieuwsbrieven kunt u op elk gewenst moment beëindigen door op de relevante link te klikken, die steeds in de nieuwsbrief staat vermeld.

4. Publicatie
U hebt het recht om informatie te ontvangen over de gegevens die van u zijn opgeslagen en, in voorkomende gevallen, het recht dat deze gegevens gecorrigeerd, geblokkeerd of verwijderd worden.

5. Conformiteit
De uitvoering van de artikelen kunnen afwijken van de foto's . De maximale belastbare hoeveelheid is slechts een richtlijn. Deze kan op aanvraag berekend worden volgens de toepassing. Specifieke informatie kan per artikel verkregen worden op aanvraag.